Travel Packages to Tampere
FIBA U18 EuroBasket
Tervetuloa Tampereelle

FIBA U18 EuroBasket


18-vuotiaiden miesten Euroopan mestaruuskilpailut (FIBA U18 EuroBasket) kokoavat yhteen Euroopan 16 parasta koripallojoukkuetta Tampereelle heinäkuun lopusta elokuun alkuun vuonna 2024.

Tältä sivustolta voit varata täydellisen turnauspaketin ottelulippuineen sekä hotellimajoituksineen. Lisäksi kevään edetessä löydät valikoiman Tampereen kiinnostavimpia aktiviteetteja sekä nähtävyyksiä täydentämään turnauksen välipäiviä.

Turnaus järjestetään Hakametsä Areenalla Tampereella, ja sinne on kätevä pääsy uuden raitiotieyhteyden avulla valituista turnaushotelleistamme.

Suomen alkusarjaottelut
la 27.7.2024 klo 18:30 Suomi – Liettua
su 28.7.2024 klo 18:30 Espanja – Suomi
ma 29.7.2024 klo 18:30 Suomi – Slovenia

Lataa koko otteluohjelma täältä >>

Ryhmävarauksissa (10 henkilöä tai enemmän) autamme mielellämme löytämään parhaat matkapaketit sähköpostitse: myynti@elamyssport.com

Tätä verkkosivustoa ylläpitävät Suomen Koripalloliitto ja matkanjärjestäjä Elämys Group.

Varaa majoituspakettialkaen 360 € / hlö (3 yötä)
Majoitus keskustassa sisältäen aamiaisen
Kokopäivälippu Hakametsä Areenalle
Lisäpalveluna: Aktiviteetit ja nähtävyydet
Ryhmävaraukset (+10hlö) myynti@elamyssport.com

FIBA U18 EuroBasket 

Heinäkuu 27 – Elokuu 4
Hakametsä Areena
Keltinkatu 2, 33530 Tampere Finland

Majoituspaketteihin sisältyy valitsemasi hotellimajoitus sekä päiväliput valitsemillesi päiville.

Tampere

Viralliset majoituspaketit tarjoavat Suomi-faneille helpon tavan nauttia kisoista Tampereella ja mahdollisuuden varata päiväliput ennen yleistä lipunmyynninaloitusta.

Yleinen pääsylippumyynti alkaa toukokuussa 2024 Lippu.fi -kanavissa.

Päivitämme kevään edetessä verkkosivustolta varattavaksi monipuolisia tapahtumakaupungin aktiviteetteja, nähtävyyksiä sekä ravintoloita.

6. pelaaja

Fanit ovat Susijengin 6. pelaaja. Liity laumaan ja pysy mukana joukkueen menossa! Yhteinen matka Susijengin ja 6. pelaajan kanssa jatkuu, kun Susijengi pelaa EM-kotikisoissa Tampereella 2025.

Liity laumaan täältä >>

FIBA U18 EuroBasket

Varaa majoituspaketti


Valitse matkapaketti ja jatka varauksen tekemistä. Voit maksaa verkossa matkapaketin mobiilimaksulla, pankkimaksulla tai Visa, Visa Electron tai Mastercard -korttimaksulla. Verkkomaksujen maksunvälityspalveluntarjoaja ja maksupalveluntarjoaja on suomalainen Paytrail Oyj.